TDPRI not loading

Discussion in 'Forum Problems & Issues' started by kbold, Jun 13, 2019.

  1. kbold

    kbold Tele-Afflicted Silver Supporter

    Posts:
    1,386
    Joined:
    Jul 21, 2015
    Location:
    Australia
    Just happened today.
    TDPRI would not load. I'm using Firefox.
    I went into Privacy and security options, and enabled cryptominer and fingerprinter blockers.
    Then cleared cookies and site data.
    Now back online. Not sure which of these actions fixed the problem.

    Just thought I'd give you a heads up on this.
     
  2. Manual Slim

    Manual Slim Friend of Leo's

    Posts:
    2,089
    Joined:
    Mar 21, 2017
    Location:
    Up around the bend
    I put my phone down for a few minutes when it wouldn’t load for me. I think that fixed it.
     
  3. Alamo

    Alamo Doctor of Teleocity

    Posts:
    11,645
    Joined:
    Nov 15, 2006
    Location:
    Berlin
    I've had some trouble with Firefox loading TDPRI very slowly or not at all, a couple of days ago.
    then there was an update to 67.0.1 - it seemed better but some tabs crashed for no obvious reason.
    last night I got an update to 67.0.2 right after a tab crashed - I'll watch how that goes....
     
  4. mherrcat

    mherrcat Tele-Holic

    Posts:
    705
    Joined:
    Dec 12, 2013
    Location:
    California
    This has been going on for weeks now. I have been using Safari on a Mac. I'll try Firefox.

    It's a real PITA.

    I have to reload/refresh the page multiple times. Something isn't right.
     
  5. suave eddie

    suave eddie Tele-Afflicted

    Posts:
    1,727
    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Ask your doctor if lobotomy is for you
    I'm experiencing it also on Chrome. Intermittent.
     
  6. mherrcat

    mherrcat Tele-Holic

    Posts:
    705
    Joined:
    Dec 12, 2013
    Location:
    California
    I just tried Firefox and it is only marginally better.
     
  7. blowtorch

    blowtorch Telefied Ad Free Member

    Posts:
    30,959
    Joined:
    May 2, 2003
    Location:
    Wisco
    Loading fine here.
    Must be all the good posting karma I've built up
     
  8. TelePunkJCM

    TelePunkJCM Tele-Meister

    Posts:
    136
    Joined:
    Jun 7, 2019
    Location:
    US
    It’s kinda dodgy overall IME.

    On the other hand, I’m not paying for it. And I’m pretty sure my clever post on signal chain isn’t a matter of national security or a pressing health matter.
     
  9. Alamo

    Alamo Doctor of Teleocity

    Posts:
    11,645
    Joined:
    Nov 15, 2006
    Location:
    Berlin
    It´s been fine and snappy for a while - now it's loading like molasses again. :rolleyes:
    anyone else having this slow performance?
     
    Bluetelecaster likes this.
  10. uriah1

    uriah1 Telefied Gold Supporter

    Posts:
    21,854
    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    Around
    Whoa...

    This thing is bareley loading...letter by letter.
    Actually for the past couple days.

    Anyone know if upgrades or issues going on?

    ..
     
  11. Bluetelecaster

    Bluetelecaster Tele-Holic

    Age:
    57
    Posts:
    776
    Joined:
    Mar 6, 2019
    Location:
    Waynesville NC
    I can't pull it up on my rotary phone at all!
     
  12. SheldonP

    SheldonP Tele-Meister Gold Supporter

    Posts:
    347
    Joined:
    Oct 12, 2013
    Location:
    North Idaho
    It's loading for me, but it's been hit and miss since yesterday afternoon (and quite frequently at circa 1994 dial up speeds). 5 different devices. 3 completely different access points, 3 different browsers.
     
  13. Alamo

    Alamo Doctor of Teleocity

    Posts:
    11,645
    Joined:
    Nov 15, 2006
    Location:
    Berlin
    lol, sounds about right

     
    SheldonP likes this.
IMPORTANT: Treat everyone here with respect, no matter how difficult!
No sex, drug, political, religion or hate discussion permitted here.