Tapatalk issue

Discussion in 'Mobile App Support' started by -Hawk-, Oct 9, 2016.

  1. -Hawk-

    -Hawk- Friend of Leo's Silver Supporter

    Posts:
    3,327
    Joined:
    Oct 14, 2015
    Location:
    IL, USA
    FYI - I checked Strat Talk and this was not happening there.

    I can access threads via notifications, so if a subbed thread is posted on I can go directly to it. However, clicking on the TDPRI logo to go to the main forum display goes to a blank page. I attached a screenshot.
     

    Attached Files:

  2. TDPRI

    TDPRI Retired

    Posts:
    11,973
    Joined:
    Mar 2, 2003
    Location:
    -
    Admin Post
    I'm afraid I can't figure out exactly what you are asking for help on? Could you rephrase your question and I'll do what I can.
    Generally, though, for Tapatalk support you will need to contact them. But if you can be a little clearer about the issue I can at least check it out.
     
  3. -Hawk-

    -Hawk- Friend of Leo's Silver Supporter

    Posts:
    3,327
    Joined:
    Oct 14, 2015
    Location:
    IL, USA
    Disregard, as it appears to be working now. I'll explain though.

    This is the my main tapatalk screen:

    [​IMG]

    Normally this is what shows when I hit the TDPRI icon.

    [​IMG]

    Instead it was this:

    [​IMG]

    I initially thought it might be a tapatalk issue, but since your other site (Strat Talk) was coming up correctly I figured I'd at least notify you. Isn't your dedicated app based on/run by tapatalk?
     
  4. TDPRI

    TDPRI Retired

    Posts:
    11,973
    Joined:
    Mar 2, 2003
    Location:
    -
    Admin Post
    Yes, that is/was a tapatalk issue. Not something to do with us. And, also yes, Tapatalk developed and maintains our app but the two are different apps and operate differently.
     
IMPORTANT: Treat everyone here with respect, no matter how difficult!
No sex, drug, political, religion or hate discussion permitted here.