Using Ac30 normal channel?

Discussion in 'Amp Central Station' started by jc4yr, May 22, 2018.

  1. jc4yr

    jc4yr TDPRI Member

    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2014
    Location:
    Providence, RI
    I like you’re thinking. I’m gonna see what I can do!
     
  2. jc4yr

    jc4yr TDPRI Member

    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2014
    Location:
    Providence, RI
    Cracked the code. Shout out to everyone that just told me to turn it up!
     
    ellisvertellis likes this.
  3. Norris Vulcan

    Norris Vulcan Tele-Meister

    Posts:
    478
    Joined:
    Aug 7, 2015
    Location:
    Somerset, UK, Europe
    Are your ears ringing ?
     
    jc4yr likes this.
  4. jc4yr

    jc4yr TDPRI Member

    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2014
    Location:
    Providence, RI
    A little bit. It’s on 15w mode but still loud! If it had an ohm selector I’d just disconnect one of the blues
     
  5. jc4yr

    jc4yr TDPRI Member

    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2014
    Location:
    Providence, RI
    Anyone have wisdom on an eq pedal that’ll work well? I want to mess with that too
     
  6. jc4yr

    jc4yr TDPRI Member

    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2014
    Location:
    Providence, RI
    Your wisdom is further unraveling. Had my tech look at the schematic. For some reason Vox didn't use a bright cap in this amp! that explains a lot about loosing high end with lower volume. I just got a Tone Job. I'm going to give that a test drop before i look into dropping a bright cap in.
     
IMPORTANT: Treat everyone here with respect, no matter how difficult!
No sex, drug, political, religion or hate discussion permitted here.


  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.